A mozi

Köszöntünk a megújult Kultik Kaposvár Moziban!

2018. augusztusától megújult premier mozi várja a mozgókép szerelmeseit Kaposváron. A Kultik, amely Magyarország második legnagyobb mozi hálózata, 16 mozija után megnyitja a somogyi megyeszékhelyen új filmszínházát, a KULTIK KAPOSVÁR MOZIT.

A Kaposvár Pláza megnyitása óta több multiplex lánc üzemeltette a 4 termes mozit, mely az elmúlt években nélkülözte a korszerűsítést és felújítást. Itt volt az ideje, hogy a minőség iránt elkötelezett új tulajdonos a legmagasabb színvonalon szolgáltasson filmeket a kaposváriaknak. Kompromisszumot nem ismerve újítottuk fel mozinkat, mely a padlótól a mennyezetig megszépült!

Beépítésre került:

melyek mind a kényelmet és magas színvonalú filmélményt szolgálják.

Összefoglalva, a Kultik Kaposvár Mozi gépházában a legfejlettebb vetítéstechnika kerül telepítésre, vezető gyártók és műszaki megoldások alkalmazásával. Több mozihoz hasonlóan a 3D szemüveget nálunk is meg lehet venni (majd újra elhozni), azonban a máshol megismert 3D-s minőségnél jobbat ígérünk.

Természetesen az árakra is figyeltünk. Igyekeztünk megfizethető, vidéken megszokott mozis árakat prezentálni úgy, hogy közben minden elemében csúcsminőséget képviselő digitális premier filmszínházat nyitunk a kaposváriaknak.

Reméljük, visszatérő vendégként köszönthetjük megújult mozinkban!

 

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.